Navštíveno 2314x

Predám tento subík,myslím si,že vám ho predstavovať nemusím.
2300Wmax 1000rms v poho zvládne dlhodobo 1600rms. Cena 6000sk

09.09.2007, 21:10 |
Laďas Nebudeš náhodou v Budějovicích na finále?? Zájem by asi byl.. Dá se s ním zahrát i normálně nebo je to čistě na DB drag??? Jak je starý???

09.09.2007, 21:19 |
Laďas Odkud jinak jsi???
Cpacool je z Dunajské Stredy

09.09.2007, 21:58 |
Laďas Díky.. A bude v Budějovicích?? Nevíš?? Jak bys ohodnotil toto SW???
no v budějovicch rozhodně nebude, tento SW osobně moc neznám, ale špatný není, myslím že by ti na začátek stačil
nee tam nebudem,lebo aj my máme akurát finále a zatlačí a mám odskušané že velmi krásne vie aj zahrať,myslím si že za ten peniaz slušný woofer....ináč tlačí 145dB a ked chce tak aj viac :)
mishan na začátek??mal som ho v bedni vyladenu na 45Hz a auto mi to išlo roztrhnuť a zahralo pekne aj nízke frekvencie,Akona v tom počuvať bola čistá radosť :D

09.09.2007, 22:23 |
Laďas Jaká by byla možnost předání??? Mám to odsud přes 400 kilometrů. :-) Šel by na chvíli bloknout?? Zájem by byl už podstatně větší.. :-) Ba velký.. :-)
Laďas: myslím že by to šlo domluvit tak, že by sis pro něj přijel na Tuning Show do Vyškova ,tam by ti ho mohl někdo ze Slováků vzít
Mishan já myslím že i Vyškov pro něj bude daleko loll
Laďas: Tak do výškova nejdeš?6eby som to po niekom poslal?
kluci copak neznáte slovo pošta a dobírka? :-))
hotdog: vzhledem k tomu, co tu poslední dobou chodí za rozbité SW, to není dobrý nápad, já bych SW poštou neposlal nikdy :-(

10.09.2007, 18:18 |
Laďas Omlouvám se,ale dostal jsem nabídku na 15ti palec.. Toto teda padá.. Ještě jednou sorry,ale díky za nabídku..
5000sk moja posledná ponuka :)